miercuri, 28 ianuarie 2015

Bloguri si pagini romanesti de urmarit

O mare parte a timpului o petrecem pe Internet ,accesand pagini ca Facebook,Youtube , sau  site-uri de stiri, site-uri sportive , etc. Daca tot petrecem timpul intr-un mediu extrem de vast , m-am gandit sa faca o lista (subiectiva) cu blofurile si site-urile romanesti care ofera continut de calitate .Personal urmaresc zilnic cateva pagini romanesti , atat pentru continutul oferit de administratori lor , cat si pentru comentarile comunitatii create in jurul acestor pagini.

Din nefericire, exista foarte multe site-uri romanesti populare , dar au continut infect , cu titluri de genul "Vezi ce a FACUT extraordinar CAPRA VECINULUI " , cu directionare spre o informatie de 2 lei , site-ri inecate in reclame puse alandala. In plus majoritatea informatiilor sunt luate , traduse din engleza si aruncate pentru continut de umplutura.


zoso.ro  , blogul creat de Vali Petcu este unul dintre cele mai bune bloguri din Romania, omul stie ce face , scrie mult si bine fiind foarte apreciat de comunitatea creata in jurul blogului sau.

L-am ascultat la Europa FM, am urmarit cu interes emisiunile de analiza de la TVR 1, Moise Guran este unul dintre cei mai buni analisti din Romania , in general spune lucrurilor pe nume. Biziday.ro este un blog demn de urmarit.

Prieten bun cu Vali Petcu ,Cetin Ametce, are o serie de proiecte foarte interactive si bine ancorate in internetul romanesc, de baza e blogul "arhi"cunoscut arhiblog.ro

Daca esti curios ce poti sa faci in weekend, sau in perioada urmatoare, ce trupe vin sa concerteze la tine in localitate, ce targuri , festivaluri mai au loc , recomand un site care aduna evenimentele din Romania - vinsieu.ro . Se straduiesc sa aiba informatii reale si actualizate frecvent.

Pentru relaxare recomand doua site-uri bune , cu umor de calitate : www.catavencii.ro si www.timesnewroman.ro. Nu cred ca au nevoie de prezentare.


Voi pe unde va pierdeti vremea cand navigati pe internet?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

parerea ta ...