vineri, 7 martie 2014

Cum sa faci bani usor


Daca nu prinzi premiul cel mare de la loto sau o mostenire importanta nu poti sa faci bani doar pocnind din degete. In general pentru a face un leu in plus trebuie sa lucrezi , din greu cu capul sau cu spatele.


am gasit cateva metode prin care iti poti rotunji veniturile si nu cer foarte multa bataie de cap:

- companiile Avon si Oriflame ofera posibilitatea de a face bani de buzunar prin obtinerea unor comisioane din vanzarea produselor cosmetice promovate de aceste companii. Toata lumea stie de Avon si Oriflame asa ca exista o piata de desfacere foarte vasta in randul doamnelor si domnisoarelor. Singura tentatie e sa comanzi mai mult decat produci.

- o modalitate sa faci bani cu masina personala e sa duci autostopisti daca si tu faci naveta , iti scoti banii de benzina , ceea ce nu e lucru rau.

- daca ai mult timp liber , o alta soluti de a face bani in plus e munca cu jumatate de norma, oferi pliante publicitare, oferte de la magazine , etc.

- pentru cei care se pricep pe calculator exista site-ul elance.com unde se pot contracta lucrari din diferite domenii.

- daca dispui de un apartament mare sau o casa cu mai multe camere , poti inchiria o parte a locuitei , astfel cresc si sursele de venit iar cheltuielile sunt mai mici.


voi ce metode de a face bani in plus cunoasteti?