vineri, 22 februarie 2013

Multifunctional HP Deskjet 1050A o alegere bunaAm achizitionat Multifunctionalul HP Deskjet 1050A All-in-One, A4 de la eMAG.ro, cel mai tare magazin online de la noi din Romania.

Daca e sa fac un review la  Multifunctionalul HP Deskjet 1050A All-in-One, A4, pretu foarte mic de doar 199 de lei si consumabilele ieftine m-au determinat sa aleg aceasta imprimanta.Alegere imprimantei  Multifunctionalul HP Deskjet 1050A All-in-One, A4 o fac in functie de necesitati, nu are rost sa-mi iau un avion daca am nevoie de un scuter
Multifunctionalul HP Deskjet 1050A All-in-One, A4 fiind pe stoc l-am luat direct din showroom. L-am instalat, am facut copii la scanner, am listat la imprimanta, pentru ceea ce am nevoie, adica cateva foi pe saptamana  Multifunctionalul HP Deskjet 1050A All-in-One, A4 este perfect.

Desi multi se plangeau de zgomot , nu am nici o reclamatie, chiar am fost placut surprins cand am primit si cablul USB in pret.

Cartusele la imprimanta HP Deskjet nu am incercat sa le reincarc dar am cumparat un cartus negru XL pentru 480 de pagini. Achizitia la reducere am facut-o de la eMAG.ro

P.S  Multifunctionalul HP Deskjet 1050A All-in-One, A4 chiar face zgomot! :)
Dupa cateva luni, apreciez faptul ca poate fi folosit pentru xeroxarea diverselor documente: buletin, certificate, etc.2 comentarii:

  1. E buna ca e ieftina, in rest destul de zgomotoasa fata de Canon, cartuse dificil de incarcat, iti trebuie kit de incarcare. Dar are un plus pentru faptul ca poate lista sau scana cu un cartus ars.

    RăspundețiȘtergere

parerea ta ...