vineri, 15 februarie 2013

Cum cumperi o masinaTe ai hotarat sa-ti cumperi o masina? Poate ai 18 ani si iti doresti din scoala generela un automobil,tocmai ce ai luat permisul auto (dupa ce ai cazut o tura la sala).Parinti nu pot sa - ti faca cadou o masina asa ca vrei tu o masina numai a ta.Daca ai strans bani e perfect dar in general majoritatea opteaza pentru credit sau leasing auto.
Sfatul numarul 1 : Nu lua bani de la banca mai multi decat iti permiti sa dai lunar inapoi. Chiar daca rata este mica , nu uita ca masina trebuie alimentata (combustibilul este tot mai scump), trebuie asigurata (asigurarea la varsta mica e extrem de scumpa) , iar daca iti cade ceva de pe ea costurile sunt pe masura.


Sfatul numarul 2: Vezi pentru ce iti trebuie automobilul. Toti visam la BMW, Golf 5 , Audi A 6 cu ani si kilometrii ct mai putini, dar de multe ori e mai bine sa alegi o masina mai modesta care inseamna si cheltuieli mai putine

Sfatul numarul 3 : Daca cumperi masina de la piata , bisnitari, etc, obligatoriu e sa mergi cu un mecanic de incredere , duci masina la un test, dar se verifica in amanunt detalile ( daca nu are urme de lovituri, chit,zgomote ciudate) . NU TE GRABI cand alegi masina dorita.

Sfatul numarul 4 : Inainte de a achizitiona automobilul gaseste-ti un mecanic priceput , ieftin, care poate sa-ti repare eventualele defecte de la masina. De obicei reprezentantele te rup la bani

Astept sugestii suplimentare si spor la cumparaturi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

parerea ta ...