miercuri, 25 iunie 2014

Cum sa alegi produse ieftine si de calitateConceptele de ieftin si de calitate nu se potrivesc la prima vedere , dar de multe ori producatorii de produse bune sau comerciantii ofera modalitatii de achizitionare mai ieftina a produsului dorit.


Nu este indicat sa -ti cumperi un produs cand este lansat pe piata sau doar ca il doresti in momentul acesta daca nu iti permiti achizitia. De ce sa - ti dai venitul pe o luna pentru un telefon iar apoi sa rabzi pana iti intra banii pe card?


Ratele fara dobanda pot fii tentate , dar chiar daca par mici , din propria experienta spun ca data de plata vine exact cand ai bani mai putini.

Chiar ai nevoie de acest produs?
De exemplu daca iti doresti un televizor bun tendinta e sa achizitionezi un produs de ultima generatie si cu ecranul cat mai mare. Dar de multe ori un ecran cu diagonala prea mare nu e potrivit pentru camera in care vrei sa-l pui, sau o rezolutie FULL HD nu e cine stie ce daca programele TV nu sunt transmise la calitatea FULL HD. Asa c e bine sa cautat televizorul cu diagonala potrivita si o rezolutie poate mai modesta, iar pretul va scadea , de obicei simtitor.

Produsele resigilate sau la mana a doua pot avea un pret mult mai mic iar defectele sunt doar niste zgarieturi, unele magazine online ofera garantie si chiar pot fi returnate.

Alege promotiile, lichidarile de stoc , reducerile din anumite perioada ale anului si sigur gasesti produsul cautat la un pret bun.

Nu te grabi, alege intelept si poti sa ai produse de calitate la preturi bune.