miercuri, 31 decembrie 2014

Seriale de urmarit - Peaky Blinders


Sezonul 4 din Peaky Blinders revine in toamna anului  2017. BBC a confirmat sezonul 5 al serialului Peaky Blinders pentru 2018 . Povestea nu pierde din savoare , suspansul si actiunea sunt la ele acasa , lucru dovedit si de sezonul 4.

Oferte bune pentru serialele preferate


Update: Am vazut si cel de al doilea sezon Peaky Blinders si pot sa spun ca e un serial extraordinar. Cel de al doilea sezon ilustreaza intr-un mod extrem de dur si romantic in acelasi timp ascensiunea "tiganilor" din Birmingham in randul bandelor celor mai periculoase din Anglia secolulu trecut. Povestea devine din ce in ce mai consistenta si interesanta. Tommy Shelby este in continuare cel mai bine conturat personaj. Fara frica de moarte , dragoste pentru fmilie dar si pentru putere.


Sezonul 3 a fost confirmat de cei de la BBC , sper sa il vedem in 2015. Povestea promisa e chiar mai buna decat ceea din primele doua sezoane.

Topul serialelor de nota 10 - click pe link

Se stie ca englezilor le place sa parieze pe orice si oricand, Peaky Blinders ,debuteaza cu un mic truc pentru a atrage pariorii saraci. Vrajitoarea asiatica, o simpla spalatoreasa, sufla un praf rosu magic asupra calului pentru a creea iluzii. Saracia creeaza lacomia unui castig rapid, iluzoriu.
Veteranii primului razboi nu reusesc sa se adapteze vietii de acasa, lipsei locului de munca , lipsa intelegerii.
Serialul Peaky Blinders prezinta o afacere de "familie" - casa de pariuri, gainarii ingenioase,etc. Matusa Polly , personaj feminin interesant , conduce afacerea 4 ani, pe toata durata primului razboi mondial.
Tommy Shelby (interpretata de Cilian Murphy) , seful Sepcilor Ascutite intra in atentia justitiarului politist, inspectorul sef Campbell aflat in cautarea unor arme furate din intamplare. Omul legii raspunde direct in fata lui Wiston Churchil.

Sepcile Ascutite isi au porecla din metoda ingenioasa de asi ascunde lame ascutite in sepci , astfel acestea fiind arme de nadejde in confruntari neasteptate.

Povestea primului sezon din Peaky Blinders , prezinta ascesiunea lui Tommy Shelby aducandu-si familia cu mari sacrificii in legalitatea pariurilor. In plus avem si o frumoasa poveste de iubire, infiripata intre Tommy si politista aflata sub acoperire.

Recomand cu caldura Peaky Blinders si astept parerile voastre.