luni, 15 iunie 2015

Cursuri online gratuite cu profesori de la universitati renumite

sursa foto: www.personal.psu.edu
Cu totii stim ca invatamantul romanesc lasa de dorit , programa este foarte aglomerata iar cursurile sunt de multe ori nepractice sau depasite. Tot mai multi studenti spun ca se descurca intr-un anumit domeniu datorita faptului ca au fost autodidacti sau au invatat dupa scoala o anumita meserie.

Am gasit intr-un articol publicat de www.businessinsider.com o lista de site-uri care ofera cursuri video , cu teme si examene , predate de profesori universitari din diferite parti ale lumii.
Programa este vasta cuprinzand domenii ca si : finantele, vanzari, sociologie, fizica ,matematica , calculatoare, programare, arta , biologie, chimie , medicina si multe alte domenii.Singura problema este ca majoritatea cursurilor sunt in limba engleza,dar cu putin efort acest lucru nu e un impediment.

Eu am ales www.coursera.org. E foarte simplu sa te inscri la un curs . In primul rand alegi un domeniu, lectiile video nu sunt foarte lungi , poti comunica cu profesorul sau cu alti participanti la curs.

Consider ca cu acest tip de cursuri avem acces la informatii pretiose , gratuit fiind foarte comod sa inveti lucruri noi.

Aici poti gasi o lista ampla cu site-uri care ofera cursuri gratuiteNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

parerea ta ...