sâmbătă, 31 ianuarie 2015

Cele mai vandute telefoane in 2015

Voi face topul celor mai vandute telefoane mobile din Romania in 2015 , probabil voi face si update frecvent la aceasta postare.

Toti folosim telefoane mobile, smartphone-uri de ultima ora pentru internet , jocuri sau aplicatii care mai de care. Sa vedem care sunt cele mai vandute smartphone-uri din 2015.

topul celor mai vandute telefoane mobile in 2015
Nokia 635 Lumia este considerat de catre utilizatori un telefon decent la care bateria tine destul de mult, procesorul este quad core . ecran de 4.5 inchi, rezistent la zgarieturi, un raport pret / calitate foarte bun. Pentru detalii tehnice si pret la Nokia 635 Lumia apasa aici

UTOK 351D, DUAL SIM este un smartphone foarte ieftin , ideal pentru utilizare normala, vorbit si verificat Facebook-ul si email, in rest nu are performate deosebite , multi se plang de camera foarte slaba de 5MP.Un punct in plus e faptul ca e DUAL SIM.

HTC One, Dual Sim, ocupa locul 3 in preferintele romanilor in materie de telefoane mobile destepte. Htc One este o slabiciune de a mea. Despre telefoanele celor de la HTC , numai de bine.Telefonul este frumos facut, performant, se misca bine, nimic de comentat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

parerea ta ...